Wie is
X-care in motion?

X-Care in Motion is dé HR-expert in de zorgsector, met een team van meer dan 2.700 verpleeg- en zorgkundigen. We leveren flexibele en tijdelijke zorg, voor de korte en lange termijn.

SNEL DE JUISTE MATCH
Voor iedere zorgopdracht vinden we snel de geknipte (hoofd)verpleeg- of zorgkundige. En omgekeerd. Dankzij een grondige screening én een groot team.
OPEN
We houden van open feedback, in beide richtingen. Zo creëren we maximaal groeikansen. En als we iets beloven, dan komen we die belofte ook na.
ZORG OP MAAT
Voor één dag of verschillende maanden. Van enkele uren per week tot voltijdse tewerkstelling. In ziekenhuizen, woonzorgcentra, thuiszorg en meer.
DICHTBIJ
We staan dicht bij onze mensen en zorgorganisaties. Via coaching, opleidingen en teambuildings houden we de vinger aan de pols.
[vc_planet-group_diagonalBlock txt_position=”right” image=”262″ text=”ezjgio egiao gipzug oprug çprug opzarug po zorg^pzipgzroa girpâz gorêza ozr`ugzorah ueze”]

WAAR GA JIJ AAN DE SLAG?

Alle vacatures
[/vc_planet-group_diagonalBlock]

VERPLEGING
IN BEWEGING

In 2020-21 kregen niet 100, maar wel 250 studenten verpleegkunde een gloednieuwe gratis fiets. Na het succes in Leuven het jaar voordien, lanceerden we Verpleging in Beweging ook in Gent en Antwerpen.

Ervaringen

[vc_planet-group_testimonials]
[vc_planet-group_versterken text_titel=”Kom jij ons versterken?” text_button=”spontaan solliciteren” extra_class=”test” id=”test”]