Introductie

IT-Planet is een gespecialiseerd informatica projectsourcing bedrijf, gelegen te Gent. We zijn actief bij diverse grote klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende ICT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Om ons team van 180 medewerkers te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Technisch Analist Life om aan de slag te gaan bij onze klant in Antwerpen.

Algemeen:

Functieomschrijving:

De Technische Analist (TA) is verantwoordelijk voor het vertalen van de functionele analyse naar een technische hoogstaande ICT oplossing op applicatieniveau rekening houdend met de vastgelegde vereisten naar kwaliteit, budget en scope. De TA is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het opgeleverde technisch ontwerp dat tegemoetkomt aan de functionele vereisten en tegelijk in overeenstemming is met de architecturale guidelines.

De opdracht bestaat erin het bestaande applicatieteam tijdelijk te versterken in integratie-activiteiten én ze te ondersteunen in geplande transitie van ‘oude’ naar ‘nieuwe’ werking in functie van targetstructuur van de applicatie (application as a service). Dit zowel vanuit projectwerking als vanuit bestaande BAU activiteiten.

(meer…)