Wie zijn we?

IT-Planet, onderdeel van de Planet Group, is een expert in flexibele en tijdelijke staffing in IT. Wij rekruteren en plaatsen heel diverse IT-profielen bij top 100-klanten, zowel bedienden die vast bij ons in dienst zijn als freelancers.

Dit maakt ons uniek

KWALITEIT
Door een grondige screening kennen we onze IT’ers door en door. Op het vlak van kennis maar ook soft skills. Resultaat: we leveren altijd een perfect fit tussen de noden en bedrijfscultuur van de klant, en de stokpaardjes en ambities van onze IT’ers.
SNELHEID
We streven naar een oplossing binnen de 48u voor elke vraag. Dat kan omdat we over een uitgebreide database van profielen beschikken én een sterke backoffice met gespecialiseerde rekruteringservaring.
GENERALIST
Wij hebben voor elk project het geschikte profiel, van support en system engineer over developer en business architect tot projectmanager. Voor alle softwarepakketten en programmeertalen. Zo kunnen onze IT’ers hun expertise ook maximaal uitspelen.
PERSOONLIJK EN DICHTBIJ
We volgen projecten persoonlijk op en kennen de noden van klanten en medewerkers. Voor die laatsten stippelen we een ontwikkelingsplan uit met aangepaste opleidingen. Maar er is ook ruimte voor fun. Zo houden we de motivatie hoog om elke dag het beste van zichzelf te geven.
STABIEL BEDRIJF
Als onderdeel van de Planet Group kunnen we tegen een stootje. Klanten mogen erop vertrouwen dat hun projecten met ons tot het einde toe worden volbracht. Medewerkers kunnen bouwen aan een gevarieerde en stabiele carrière bij IT-Planet.

EEN GEWAARDEERDE WERKGEVER

Voor het vierde jaar op rij kunnen we ons officieel een fantastische werkplek noemen! We zijn bijzonder trots op deze erkenning. Het is het resultaat van een continue inzet om onze medewerkers ondersteuning, groeikansen en werkplezier te bieden.

Onze waarden

Respect

Respect staat centraal in onze relatie met klanten en medewerkers. We vinden open communicatie en feedback belangrijk, gaan zorgvuldig om met onze beroepsethiek en houden rekening met wat voor iedereen fair aanvoelt.

 

Betrokkenheid

We smeden een band bij elke contact. De deur staat altijd open, voor klanten en medewerkers. Onze IT’ers voelen zich daardoor echt deel van IT-Planet. En die betrokkenheid uit zich in hun verantwoordelijkheidsgevoel om ‘hun’ project bij de klant te laten slagen.

Optimisme

Een positieve ingesteldheid zorgt voor gedrevenheid en die continue gedrevenheid zorgt voor resultaat. We creëren een positieve werksfeer, door onze persoonlijke opvolging, ontwikkelkansen en leuke bedrijfsevents.

 

Volharding

We gaan resoluut voor langetermijnsamenwerking en een continuïteit aan opdrachten. Vertrouwen geven en krijgen is cruciaal om projecten tot een goed einde te brengen. Door echt te luisteren naar elkaar, komen we tot duurzame werkmethodes die voor iedereen haalbaar zijn.