Jouw troeven

Altijd een passende match

Je zoekt een tijdelijke IT’er die over de juiste kennis beschikt voor jouw opdracht, maar ook bij je organisatiecultuur past? Search no more. Door onze grondige screening kennen we onze medewerkers door en door. Op het vlak van kennis en soft skills.

Breedste aanbod in IT-expertise

Als organisatie weet je precies welke expertise vereist is voor jouw opdracht. Dus hebben wij het makkelijk gemaakt. We stelden tientallen IT-profielen op en linkten die aan de competenties van onze medewerkers.

Binnen de 48u een oplossing

Is er plots iemand langdurig out op de IT-afdeling? Dan wil je snel een tijdelijke vervanger. Met ons brede team van IT-professionals én een backoffice met gespecialiseerde rekruteringservaring, vinden we meestal een oplossing binnen 2 dagen.

Jouw contactpersoon staat altijd paraat

Heb je vragen over een project? Of over een vervolgopdracht? Dan kan je altijd terecht bij je vaste contactpersoon. Die kent jouw business tot op het bot. Je hoeft dus niet telkens weer je hele verhaal te doen. Dat werkt nu eenmaal een pak efficiënter.

Opdracht tot het einde volbracht

Als onderdeel van de Planet Group kan IT-Planet tegen een stootje. We blijven operationeel, ook in uitdagende tijden. Je mag er dus op vertrouwen dat elke opdracht effectief tot het einde toe zal worden volbracht.

[vc_planet-group_diagonalBlock txt_position=”right” image=”1237″]

Voor welke profielen kan je bij ons terecht?

We ondersteunen jou met tijdelijke IT-profielen, gedurende meerdere maanden tot zelfs enkele jaren, binnen deze domeinen:

 

  • Servicedesk
  • Infrastructuur
  • Ontwikkeling
  • Analyse
  • Testing
  • Business Intelligence
  • Management

 

Samenwerken? Graag!

Contacteer ons [/vc_planet-group_diagonalBlock]

Dit vinden onze klanten

[vc_planet-group_testimonials testominal_type=”klanten”]
[vc_planet-group_versterken text_titel=”Ook jouw IT-project een boost geven?” text_button=”Contacteer ons” link=”url:https%3A%2F%2Fplanet-group.be%2Fcontact%2F|title:contact”]