Introductie

IT-Planet is een professioneel ICT-consultancybureau gespecialiseerd in projectsourcing binnen applicatie-ontwikkeling, infrastructuur services, software testing en business intelligence. Onze klanten zijn grote spelers uit diverse sectoren over heel Vlaanderen en Brussel.

We hebben een uitgebreid team dat instaat voor zowel 1ste, 2de en 3de lijn helpdesk en ondersteuning, als voor onsite support bij onze klanten. Afhankelijk van je kennis en ervaring kan je op één van deze projecten worden ingeschakeld. We hebben projecten voor zowel schoolverlaters als voor meer ervaren profielen. Een goede kandidaat voor deze projecten beschikt over een degelijke technische achtergrond, een goede talenkennis (NL, FR, EN) en geeft iedere dag het beste van zichzelf!

Samen gaan we op zoek naar een opdracht op maat van jouw kennis en ervaring, die aansluit bij jouw groeipad. Verschillende projecten, aangevuld met diverse technische en non-technische opleidingen, bieden je de mogelijkheid om te groeien naar waar jij wil.


(meer…)