Introductie

IT-Planet is een professioneel ICT-consultancybureau gespecialiseerd in projectsourcing binnen applicatie-ontwikkeling, infrastructuur services, software testing en business intelligence. Onze klanten zijn grote spelers uit diverse sectoren over heel Vlaanderen en Brussel.

Voor onze divisie software testing zijn we op zoek naar test engineers, test coördinatoren, test managers, en ook specialisten in test automatisatie.

Afhankelijk van je kennis en ervaring kan je op één van onze projecten bij grote klanten worden ingeschakeld. Een goede kandidaat beschikt over een degelijke technische achtergrond en geeft iedere dag het beste van zichzelf!

Samen gaan we op zoek naar een opdracht op maat van jouw kennis en ervaring, die aansluit bij jouw groeipad. Verschillende projecten, aangevuld met diverse technische en non-technische opleidingen, bieden je de mogelijkheid om te groeien naar waar jij wil.


Aanbod

Meer weten? Bel ons dan op 09 243 54 30 of stuur jouw CV door naar vacature@it-planet.be en spring eens binnen om bij een kop koffie over jouw toekomstmogelijkheden te praten!

Ook voor freelancers hebben we diverse projecten in verschillende regio’s. Aarzel niet om ons te contacteren!

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren