Introductie

IT-Planet is een professioneel ICT-consultancybureau gespecialiseerd in projectsourcing binnen applicatie-ontwikkeling, infrastructuur services, software testing en business intelligence. Onze klanten zijn grote spelers uit diverse sectoren over heel Vlaanderen en Brussel.

We hebben een uitgebreid team dat bij verschillende grote klanten instaat voor application development in diverse technologieën:

  • .NET
  • Java
  • Web (Angular, React, Vue, …)
  • Mobile (iOS, Android of hybride)
  • DevOps

Afhankelijk van je kennis en ervaring kan je op één van deze projecten worden ingeschakeld. Een goede kandidaat voor deze projecten beschikt over een degelijke technische achtergrond en geeft iedere dag het beste van zichzelf!

Samen gaan we op zoek naar een opdracht op maat van jouw kennis en ervaring, die aansluit bij jouw groeipad. Verschillende projecten, aangevuld met diverse technische en non-technische opleidingen, bieden je de mogelijkheid om te groeien naar waar jij wil.

Aanbod

Meer weten? Bel ons dan op 09 243 54 30 of stuur jouw CV door naar vacature@it-planet.be en spring eens binnen om bij een kop koffie over jouw toekomstmogelijkheden te praten!

Ook voor freelancers hebben we diverse projecten in verschillende regio’s. Aarzel niet om ons te contacteren!

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren